Coca-Cola sütçü oldu

Dünyaca ünlü içecek üreticisi Coca-Cola, yeni bir süt markasını piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Türk CEO Muhtar Kent’in yönetimindeki içecek devi, “Fairlife” markasıyla, günlük sütlerden daha yüksek kaliteye sahip bir ürünle önce Amerikan pazarında şansını deneyecek. Amerika’da piyasaya çıkacak olan Fairlife marka süt, ABD’li süt üreticileriyle Coca Cola’nın oluşturduğu bir ortak girişim tarafından üretilecek.

Fairlife’in, yüzde 50 daha fazla protein taşıdığı, ancak normal sütlere göre yüzde 30 daha az şeker içerdiği belirtilirken, fiyatı da normal süte göre iki kat daha pahalı olacak.

Fairlife’ın ABD dışındaki pazarlara sunulması konusunda şimdilik bir plan bulunmadığı belirtilirken, yatırımın şirkete birkaç yıl içinde para kazandırmaya başlayabileceği kaydediliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.