Süleymaniye gıda fuarı

Ortadoğu pazarının en önemli giriş kapısı olan Süleymaniye’de düzenlenecek olan Suleymaniah Food Expo 2013, 10-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tarım, gıda ve teknolojilerini kapsayacak olan fuar, Irak pazarının giriş kapısı Kuzey Irak’ta tüm yatırımcılara geniş fırsatlar sunacak.

Son zamanlarda ülkemiz üreticileri için önemli bir pazar haline gelen Ortadoğu’da Kuzey Irak tüm dünyada ve Türkiye’de kıyasıya rekabetin yaşandığı gözde pazarlardan biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 2011 Ocak ayında gerçekleştirilen Süleymaniah Food Expo fuarına 5 farklı ülkeden 80 firma katılmış olup, fuara iş adamlarının yanı sıra birçok üst düzey devlet yetkilisi ve iş adamı da iştirakte bulunmuştu.

Süleymaniye’deki uluslararası havaalanı, iş adamlarının bu bölgeye rahat, güvenli ve hızlı ulaşımını sağlıyor.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.