Yogolat şimdi de Bursa’da

Doğallık, serinlik ve lezzeti buluşturan frozen yoğurt markası Yogolat, Bursa Pembe Çarşı’da tüketicinin beğenisine sunuldu.

Yazın serinliği, sağlığı ve lezzeti buluşturan ‘frozen yoğurt’ (dondurulmuş yoğurt) tüketicilerin ilk tercihi olmaya başlıyor. Büyük küçük herkesin severek tükettiği Yogolat Frozen Yogurt, dondurmanın tahtını sallayacak gibi görünüyor. İstanbul Maltepe’den sonra Bursa’da Pembe Çarşı’da tüketiciyle buluşan Yogolat Frozen Yogurt, Bursalılardan da “tam not” aldı. Doğallığı, içerdiği kalori miktarının azlığı ve sağlık açısından son derece faydalı olduğu için çocuklara da güvenle yedirilebilen Yogolat, sos ve meyvelerle süslenerek daha da lezzetli hale getirilebiliyor.

Yogolat Frozen Yoğurt, -6 derecede servis ediliyor. Hammaddesi süt ve yoğurt olan, krema kıvamındaki bu ürün, yaz ve kış rahatlıkla tüketilebiliyor. Yogolat Frozen Yoğurt’un bir porsiyonunda sadece 66 Kcal bulunuyor, yağ oranı ise yüzde bir. Yogolat’ı üreten Froyo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Günberi Tuncer, “Yogolat Frozen Yoğurt’un 100 gramıyla 50 gram süt, 40 gram da yoğurt tüketmiş oluyorsunuz” diyor. Yogolat yurtiçinde satış noktalarını artırmak için franchising sistemini kullanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.