Yaşar Dondurma Marpop ile büyüyor

Dondurma kafe kültürüne yeni bir konsept kazandıran Marpop, daha geniş kitlelere ulaşmak için franchise sistemiyle büyümeyi planlıyor.

Yaşar Dondurma’nın yeni cafedondurma markası Marpop 3 yıl içinde şube sayısını 20’nin üzerine çıkarmayı hedefl iyor. Franchise sistemiyle büyümeyi planlayan Marpop başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere Türkiye’de yaygınlaşmayı amaçlıyor.

Marpop ürünleri, Mado’nun da üretim yeri olan Kahramanmaraş’taki Yaşar Dondurma Fabrikası’nda yapılıyor, ancak Marpop, Mado konseptinden tamamen farklı olarak hazırlanmış bir konsept. Marpop’taki ürünler butik olarak hazırlanmış, daha özel ürünler olmasıyla dikkat çekiyor.

Farklı tatlar, eğlenceli dekorasyon

Marpop dondurmalarını diğer dondurmalardan ayıran en önemli özellik yüzde yüz doğal olması ve gerçek meyveler kullanılarak hazırlanması. Bu nedenle Marpop ürünleri çok büyük ilgi görüyor ve bir kez tadanlarda lezzet bağımlılığı yapıyor. Yaşar Dondurma Marpop olarak faaliyet gösterecek olan mekanları projelendiriyor ve yatırımcıya her türlü malzeme ve ekipmanı teslim ediyor.

Marpop’un hedef kitlesi her yaştan tüketiciler. Günün trendlerine ayak uyduranlar, farklı tatlardan hoşlananlar ve hayal gücü geniş olanlar. Marpop ayrıca, dekorasyon olarak daha eğlenceli, daha renkli bir mimariye sahip olma özelliği taşıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.