Vikan hijyen ürünleri 15 yıldır Türkiye’de

Kayra Kimya 2003 yılından bu yana Vikan Hijyen Ürünlerini ülkemizde temsil ediyor.

Vikan’ın yüzyılı aşan yenilikçi bir geçmişi vardır. Renk kodlu, hijyenik, HACCP prensiplerine uygun, manuel temizlik aparatları ile bu geçmişteki en önemli dönüm noktalarından birini gerçekleştirmiştir.

Vikan ürünleri ergonomik tasarıma sahip, kolay temizlenebilen, etkin kullanıma imkan veren, fırça-çekpas gibi temizlik aparatlarının yanısıra, üretimde kullanılan karıştırıcı, sos/ yumurta fırçaları, ürün taşıma ve aktarma amaçlı kova-kürek gibi gıdaya uygun geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Vikan ürünlerinin temel özellikleri:

• Yüksek sıcaklık değerlerine dayanıklı (121 °C’de otoklavlanabilir.)
• Yüksek alkali ve asitlerde zarar görmeden kullanılabilinir.
• Gıda Güvenliği için fırçalar kıl bırakmaz/dökmez.
• Gıda güvenliği için saplarda paslanma ve boya kalkması sorunu yaşatmaz.
• Uzun ömürlü, dolayısıyla uzun vadede ekonomiktir
• 9 çeşit renk opsiyonu ile tamamen renk kodlamasına uygundur.
• Geniş ürün portföyü sayesinden ergonomi ve verimlilik için amaca yönelik malzeme bulma imkanı sağlar.

Vikan’ın UST (Ultra Safe Tecnology) ürün grubu ise gıda güvenliğini en üst noktada sunan ürünler olup, özellikle fırça kıllarından kaynaklı müşteri şikayetlerini en aza indiren ve bunun görsel bir kontrol ile kolayca bulunmasını sağlayan, sıradışı bir tasarıma sahip hijyenik ürün grubudur. Bu ürün grubu FDA ve AB onaylı hammaddelerden yapılmış olup, BRC7 standartlarında belirtilen hijyenik tasarıma sahiptir.

Kayra Kimya ve Vikan’ı seçtiğinizde hijyen ve gıda güvenliğinden fazlasına ve en etkin risk yönetimi programına yatırım yaparsınız. En iyi çözüme ulaşmak ve ayrıntılı bilgi edinmek için kayrakimya.com veya vikan.com/int/ sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon: 0216 459 7610
E-posta: kayra@kayrakimya.com

Bu bir advertorial tanıtımdır.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.