Tombak’tan enfes kabak tatlısı

Gelenekselden moderne tüm tatları bir arada sunan Tatlıcı Tombak, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan kabak tatlısı ile sofralara geliyor.

Tatlıcı Tombak’ın ceviz parçacıklarıyla servis edilen ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan kabak tatlısı bu kışın en özel lezzetlerinden biri olmaya aday.

Yapılan araştırmalarda alzheimer, erken yaşlanma ve kansere karşı koruyucu olan, vücudun paslanmasını önleyen en güçlü antioksidanların birçoğunu içerdiği belirlenen balkabağı, Tatlıcı Tombak ustalığıyla sofraların vazgeçilmezi oluyor. Ağızda kolayca ezilen yumuşacık dokusu, enfes kokusu ve ceviz parçacıklarıyla aklınızı başınızdan alacak Tatlıcı Tombak’ın kabak tatlısı organik balkabakları kullanılarak hazırlanıyor.

Evde yapılmış gibi en doğal malzemeler kullanılarak tatlı severlere sunulan kabak tatlısı, Tatlıcı Tombak ustalarının marifetli elleri ile lezzet serüvenini bir üst noktaya taşıyor. Her aşamasında yüzde yüz doğal malzemelerin kullanıldığı kabak tatlıları şerbetine dolgun kıvamını veren doğal şeker ile hazırlanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.