Süt hijyeni tedarik zincirinde Covid-19 etkisi

Küresel hijyen ve temizlik ürünleri üreticisi Diversey, pandemi sırasında tedarik zincirindeki aksaklıkları ve talep artışını değerlendirdi.

Diversey Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Ian O’Connor, Covid-19 pandemi sürecinde hijyen ürünlerine yönelik talep artışı nedeniyle hammadde tedarikinde bir çok zorlukla uğraşmak zorunda kaldıklarını söyledi. Küresel ölçekte, hijyen çözümlerine olan talebin birçok sektörde patladığını kaydeden O’Connor, “Sağlık sektörüne ve gıda tedarik zincirine tedarikin kesintiye uğramamasına odaklandık” dedi.

Diversey Tarımsal Pazarlama Direktörü Rob Kelly ise, süt hijyeni için tercih edilen klorun koronavirüs kontrolü için Dünya Sağlık Örgütü’nün onayına sahip olduğunu bildirerek, “Meme başı dezenfektanlarımızda kullanılan klorheksidin, aynı zamanda el dezenfektanları gibi enfeksiyon kontrol ürünleri için sağlık sektörü tarafından tercih edilen biyosittir, bu nedenle bu ürüne küresel talep artmıştır”dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.