Shakira ile sağlıklı yaşam hareketi

“Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa” kampanyası başlatan Activia, Shakira’nın öncülüğünde tüm dünyayı sağlıklı ve aktif bir yaşama davet ediyor.

Activia, dünya çapında başlattığı “Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa” kampanyası kapsamında sağlıklı ve aktif yaşam hareketi başlatıyor. Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın elçilik yaptığı kampanyanın ana teması, kişisel mutluluğun vücut sağlığına özen göstermekten geçtiği üzerine kurulu. Activia’nın uluslararası çapta başlattığı işbirliği kapsamında Shakira dünyada ve Türkiye’de tüm kadınlara “için rahatsa hayata hep gülümsersin” diye sesleniyor. Activia, “Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa” kampanyasını Türkiye’de spor eğitmeni Murat Bür aracılığıyla yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Activia, Bür ile kadınlar arasında dans, spor ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını yaygınlaştırmak için çeşitli projeler yürütecek. Bu konuda şimdiye dek bireysel bir misyon üstlendiğini belirten Murat Bür, Activia ile daha fazla insana ulaşabileceğini dile getirdi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.