Sektör tedarikçileriyle Antalya’da buluşacak

İlki geçtiğimiz yıl Antalya Kervansaray Otelde yapılan Tarım-Hayvancılık Tedarik & İkili Görüşmelerinin bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Türkiye tarım ve hayvancılık sektörünün önemli buluşma platformlarından biri haline gelen Tarım-Hayvancılık ve Tedarikçi İkili Görüşmeleri, sektörü tedarikçileriyle buluşaturmaya hazırlanıyor.

Türkiye Tarım Platformu, Tarım-Hayvancılık ve Tedarikçi İkili Görüşmeleri; sektörün hayvancılık ve tarım teknolojilerini, sulama sistemlerini, tohumculuk, fidecilik, fidancılık ve tarım ekipmanlarını, çiçekçilik, peyzaj ve organik tarımla ilgili ulusal ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış ürün ve hizmetleri takip etmesine imkan tanıyacak. Bu yıl 100’e yakın yerli ve yabancı seçkin firmanın yer almasının hedeflendiği Tarım Hayvancılık Tedarikçi İkili Görüşmeleri’ine, 13 ülkeden 300’ün üzerinde işadamının katılması bekleniyor.

Bu yılki organizasyon kapsamında, tarım sektörüne yenilikler getirecek ve tarımsal üretimin katma değer kazanmasına fayda sağlayacak çalışmalara yönelik olarak bir de “Genç Çiftçiler Yarışması” gerçekleştirilecek. Ayrıca etkinlik çerçevesinde çeşitli panel ve seminer programları yer alacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.