Hayvancılık profesyonelleri Animalia’da

Hayvancılık sektörünün buluşma noktalarından biri olan Animalia İstanbul, 9-11 Haziran’da hayvancılık profesyonellerini buluşturuyor.

HKF Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul 2011, 9-11 Haziran 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

Süt hayvancılığında karlılık
Bu yıl hayvancılık sektörünü sekizinci kez bir araya getirecek olan büyük ve küçükbaş hayvancılık sektörünün ihtisas fuarı Animalia İstanbul Fuarı, etkinlikleriyle de ilgi çekmeyi hedefliyor. Animalia İstanbul’un etkinliklerinden biri olan panelde bu yıl “Süt hayvancılığında karlılık” konuşulacak. Panelle ilgili bilgi veren HKF Fuarcılık Genel Müdürü Bekir Çakıcı, “Panelde, süt hayvancılığında Türkiye’nin kendi imkanlarının neler olduğu, iç dinamiklerin nasıl harekete geçirilebileceği, yerli gen kaynaklarını korumanın önemi, küçük ve dağınık üreticiyi koruyarak modern hayvancılığı geliştirmenin yolları, banka kredilerinin verimli kullanımı gibi konular mercek altına alınacak. Öte yandan panelde ‘tarımsal kooperatiflerin, tarımsal alandaki potansiyeli’ başlıklı bir workshop da yapılacak. Tarımsal kooperatiflerin onayı olmadan tarımda hiçbir adım atılmayan Avrupa ülkelerindeki örgütlenme biçiminin Türkiye’de uygulama imkanlarının tartışılacağı bölümü, Almanya’dan fuara gelecek olan Dr. H. Rüdiger Wolf yönetecek.”

Fuar, 9-11 Haziran 2011 tarihlerinde saat 10.00’dan 19.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.