Muratbey bayi atağında

Burgu peynirleri büyük ilgi gören Muratbey, bayilik başvurularını değerlendirmek üzere ayrı bir ekip kurdu.

Türkiye çapında yaklaşık 15 bin noktaya ulaşan ve 250’nin üzerinde peynir çeşidi ile sektörde dikkatleri üzerine çeken Muratbey’e bayilik başvurusunda büyük bir artış var. Tüketiciler tarafından ürünleri sevilerek yenen Muratbey’in yurtiçi ve yurtdışı  bayi sayısı geçen yıla göre yüzde 80 artış gösterdi.

Bayilik için sadece Türkiye’nin her bölgesinden değil, yurtdışından da yoğun talep gören Muratbey, bayilik başvurularını değerlendirmek üzere ayrı bir ekip kurdu. Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Geleneksel kanallardaki etkinliğimizi arttırmak istiyoruz. Bayi seçiminde  oldukça titiz davranıyoruz. Bayilik için belirli standartlarımız var. Bayinin her şeyden önce Muratbey markasının itibarını, kalitesini bölgesinde taşıyabilecek hizmet kalitesine sahip olması gerekiyor. İş yapış şekilleri, altyapısı, depolama şartları, sevkiyat modeli ile ürünleri tüketiciye sağlıklı şekilde ulaştıracak bir sisteme sahip olması lazım” diye konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.