Makop’tan dezenfektan havuzlu paspas

Makop Kauçuk, hayvancılık işletmelerinde hijyeni sağlamak için dezenfektan havuzlu paspas üretti.

Makop Dezenfktan Kauçuk Havuz Paspas kapalı alanlara giriş çıkışlarda hijyen sağlamak amacıyla üretildi. Doğal kauçuktan üretilen paspaslar rampa ve dik kenarlı olarak 70x90x10 cm ölçülerinde piyasaya sürüldü. Paspaslar ağırlıklı olarak hayvan çiftliklerinde, gıda ve yem üretim tesislerinde hijyeni sağlamak için kullanılıyor. Beş yıl garantili olarak satışa sunulan dezenfektan havuzlu paspas, çiftliklerde ayak hijyeni sağlıyor, kaba pisliklerin ve mikropların çiftliğe girmesine engel oluyor.

Makop Kauçuk Genel Müdürü Ahmet Köprülüoğlu, ‘Ürettiğimiz dezenfektan havuzlu paspas su ile yıkanabilir, kolay temizlenir, tortuları tabanda bırakır, solüsyonu temiz tutar, beton zeminde kaymaz, uzun ömürlüdür ve kolay deforme olmaz’ diyor. Köprülüoğlu, dezenfektan havuzlu paspasın ayak hijyeni sağlamak amacıyla hayvancılık işletmelerinin ve gıda üretim alanlarının giriş-çıkışlarında kullanıldığını söyledi. Paspasın üzerine basılarak içeri girilmesi durumunda içindeki dezenfektan ayakkabı ve çizmelerde bulunan kiri, pisliği ve mikropları engelliyor. Ekonomik, uzun ömürlü ve temizliği kolay olan havuzlu paspasın içindeki dezenfektan ayak tabanını temizleyerek hijyeni sağlıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.