Karaca ile tartışmadık

Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol, Okul Sütü nedeniyle Hayvancılık Genel Müdürü Ali Karaca ile aralarında bir tartışma olmadığını bildirdi.

Süt Dünyası Dergisi’nde “Okul Sütü Programı Başladı” başlığıyla yayınlanan Gündem Dosyası’nda, Okul Sütü Program’ında yaşanan aksaklıklar nedeniyle Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol ile Hayvancılık Genel Müdürü Ali Karaca arasında sert tartışmaların yaşandığı ifadesi yer almıştı.

Konuyla ilgili dergimizi arayan Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol, Ali Karaca ile aralarında herhangi bir tartışmanın yaşanmadığını dile getirdi. Haberin bu şekilde yayınlanmasından derin üzüntü duyduğunu kaydeden Erol yaptığı açıklamada, “Sayın Ali Karaca ile aramızda Okul Sütü Programı dahil olmak üzere hiçbir konuda tartışma yaşanmamıştır. Haberde aramızda sert tartışmaların yaşandığı ifade ediliyor. Bırakın sert tartışmayı, aramızda hiçbir zaman en küçük bir münakaşa bile yaşanmamıştır. Haberin bu şekilde yayınlanmasından ötürü derin üzüntü duyuyorum ” dedi.

Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof.Dr. İrfan Erol’un talebi üzerine bu düzeltmeyi yayınlıyor, kendilerinden özür diliyoruz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.