Kaliteli çiğ süt için eğitim

Pınar Enstitüsü öncülüğünde gerçekleştirilen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi” Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirildi.

Pınar Enstitüsü öncülüğünde Muğla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Milas İlçe Müdürlüğü, Milas Süt Birliği ve Pınar Süt işbirliğiyle düzenlenen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi hayata geçti. 44 süt toplama merkezini ve 2600 üreticiyi kapsayan eğitimlerde çiğ süt üreticilerine hayvan sağlığı, hayvan beslemesi, hijyen ve sanitasyon konularında eğitimler veriliyor.

“Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesinde eğitimlerini tamamlayan süt üreticilerine Milas Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Üreticilerimizin bilgi ve tecrübesini arttırmak en büyük hedefimiz. Sütümüz onların ellerinde değer kazanıyor. Bu sebeple “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” adını verdiğimiz eğitimlerimizin sertifika törenini Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirmek bizim için son derece anlamlı ve mutluluk verici” dedi.

Pınar Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Emil, Mayıs ayında başlayacak eğitimlerin yılsonuna kadar devam edeceğini bildirdi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.