Jokey Plastik’ten yeni kaymak ambalajı

Birebir dolumu yapılacak ürüne ve sunulduğu pazarın gereksinimlerine uygun ambalajlar geliştiren Jokey Plastik, süt sektörü için yepyeni bir ürün geliştirdi.

Süt ürünleri üreticilerinin dolum, kapama, ambalajlama ve sevkiyat testlerinden ve detaylı bir Ar-Ge sürecinden geçerek üretilen yeni kaymak ambalajı, dikdörtgen şeklindede piyasaya sunuldu.
Market raflarında ürünün dikkat çekmesi, tüketicilerin kolayca kullanabilmesi ve ürünü birebir yansıtan yeni ambalajın kapağı ise yüzde 100 sızdırmaz özelliğe sahip. Kapağı bombaj görüntüsü oluşturmayan yeni kaymak ambalajı; mevcut dolum hatlarına uygun, pratik dolum ve kapamaya imkan veren, kilitli kapak sistemi sayesinde lojistikte maliyet avantajı sağlıyor. Net 200 gr. ürün dolumu ve ISO hacmine sahip özelliği ile yeni yeni kaymak ambalajı tüketicilerdeki ürünün eksik veya fazla dolum yapılmış algısını da ortadan kaldırıyor.
Yanlarına, taban ve kapağına IML uygulaması ile etiket kullanılabilen ambalaj şeffaf veya istenen renkte üretilebiliyor. Şeffaf renkli üretimle nihai tüketicinin ambalajın içindeki ürünü görmesine ve güvenerek satın almasına da imkan tanınıyor. Ambalaj, içindeki ürün bitince farklı gıdaların saklanması için ikincil kullanım avantajı da sağlıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.