Bel Grup’un yeni markası Kiri raflarda

Dünyanın 120 ülkesinde çeşitli marka ve ürünlerle sofralarda yer alan Bel Grup, yeni markası Kiri’yi Türk tüketicilerine sunuyor.

Türkiye’de La Vache Qui Rit veKarper’in de üreticisi olan Bel Grup, Türkiye’de ilk kare porsiyon olacak Kiriile sürülebilir peynir pazarına iddialı bir giriş yapacak.

Kendine has kıvamı ve kaymaksı formuyla Kiri kahvaltı sofralarında yer almaya hazırlanıyor. Kiri, Türkiye pazarında bir ilke imza atarak, ilk defa kare porsiyon olarak tüketiciye sunuluyor.

Her biri tek tek paketlenmiş kare ürünlerçekmeceli kutusuyla da dikkat çekiyor. Kase ambalaj alternatifi de bulunan Kiri kalsiyum açısından zengin ve koruyucu içermiyor. Kiri, kahvaltı keyfini taçlandırma ve sofradaki herkesi mutlu etme konusunda oldukça iddialı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.