İnterhas sezonu değerlendirdi

Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri’nde biraraya gelen İnterhas ekibi, 2011 yılının 4 aylık döneminde İnterhas ürünlerinin Türkiye pazarındaki konumunu değerlendirdi.

İnterhas, 2011 yılının ilk 4 aylık değerlendirme ve ürün eğitimi toplantısını, 20-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. İnterhas Yönetim Kurulu Kurucu Üyeleri Ecz. Ümmügülsüm Morkoç ve Dr. Tamercan Morkoç’un açılış konuşmalarıyla başlanan toplantıyı, Saha Koordinatörü Senai Aydın yönetti.

2011 yılının 4 aylık döneminde İnterhas ürünlerinin Türkiye pazarındaki konumunun değerlendirmesi yapıldı ve gelecek aylarda izlenilecek stratejiler, satış politikaları görüşüldüğü toplantıda ayrıca, Veteriner Hekim Dr. Tamercan Morkoç ve İstanbul Avrupa Bölge Satış Sorumlusu Hakan Çağşırlı tarafından İnterhas’ın kaliteli, etkili ve güvenli ilaç portföyüne yeni katılan ve yeniden dizayn edilen Ivatyl Tar %20, Top Spot On Stronger ve Trichoben Inj. ürünleriyle ilgili eğitim verildi.

2 gün süren toplantı; toplantıda alınan kararların hem ülke ekonomisi ve hayvan sağlığı hem de İnterhas açısından hayırlar getirmesi temennisiyle son buldu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.