5 milyar dolar ciro hedefliyor

Tarladaki tohumdan tüketicinin sofrasına kadar her aşamada faaliyet gösteren Doruk Group Holding, 2020 yılında 5 milyar dolarlık bir ciro hedefliyor.

Tarım, katkı ve unlu mamuller grupları altında 12 şirketle faaliyet gösteren ve 2010 yılı itibariyle “unlu mamuller değer zinciri” olarak adlandırılan tohumdan sofraya tüm süreçlerde entegrasyonunu tamamlayan Doruk Group Holding, önümüzdeki on yıllık gelişim ve büyüme hedeflerini kamuoyu ile paylaştığı bir basın toplantısı düzenledi.

Tek bir buğday tanesinden dünyalar kurmak
Doruk Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer, ‘tek bir buğday tanesinde dünyalar kurmak’ olarak tanımladıkları vizyonlarının tohum, tarım ve çiftlik yönetiminden tahıl ve tahıl ticaretine, hayvancılık ve yem sanayiciliğinden değirmencilik, un ve maya üretimine, unlu mamullerin üretim girdilerinden endüstriyel ekmekçilik ve perakende fırıncılığa kadar geniş bir yelpazeyi kapsadığını vurguladı. Toplantıda, grubun hedefinin 40 yıllık birikimiyle küresel pazarlarda 2020 yılına kadar 5 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmak olduğu ifade edildi.

Köklü geçmişten küresel güce
Tohumdan sofraya benzersiz iş modeliyle her aşamada entegrasyonu hedefleyen Doruk Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer, “Doruk Grubu, buğday tohumundan, ekmeğin sofraya gelinceye kadar geçirdiği tüm süreci buğday değer zinciri olarak tanımlıyor ve bu zincirin her halkasında bulunuyor.  Bu zincir boyunca, başta tüketici olmak üzere, her bireyin yaşam kalitesini artıracak biçimde değişime ve gelişime liderlik yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.