İçim günlük süt yeni cam şişesinde

İçim günlük sütleri yeni cam şişesinde tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Yarım ve bir litrelik cam ambalajda sunulan İçim Günlük Süt; sütün kullanıldığı her alanda tüketicilere lezzetli ve doğal bir seçenek sunuyor. Geniş dağıtım ağı ve Türkiye’de ilk ve tek dolum teknolojisi ile İçim, tüketicilerin günlük süt bulamama derdine son veriyor.
Ak Gıda Başkanı Ali Sözen, pastörize günlük sütü cam şişede tercih eden tüketicilerin evde ürünleri stoklayamadığı için birkaç gün içerisinde tüketmek zorunda kaldığını belirterek kısa ömürlücam sütlerin raf yönetimi açısındanda sorun olduğunu dile getirerek şunları söyledi:
“Araştırmalara baktığımızda tüketicilerimizin cam ambalajda taze ve günlük süt taleplerinde yoğunluk olduğunu gözlemliyorduk. Yeni yatırımla tüketicilerimizin bu beklentisini karşılamayı amaçladık ve sütün çok tüketildiği Batı ülkelerinde tercih edilen yeni teknoloji dolum ve pastörizasyon makinesini Türkiye’ye getirdik.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.