Nestlé’den

Nestlé’nin artık oyuncaklı yumurta çikolatası var!

Oyuncaklı yumurta çikolata pazarının lider markası TOTO, yepyeni yüzü ve yenilenen oyuncaklarıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Tamamen yenilenen, çocukların sevgilisi TOTO, şimdi bol sütlü nefi s Nestlé çikolatası ile çok daha lezzetli. Çikolata uzmanı Nestlé’nin yumuşacık, bol sütlü çikolatası ve yepyeni eğlenceli oyuncaklar TOTO’da bir araya geldi. Yeni TOTO, eğlenceli ve şaşırtıcı yeni seri oyuncakları ile çocuklara hem keşfetmenin heyecanını yaşatacak, hem de bulundukları yeri anında oyun alanına çevirecek.

Yepyeni renkli, dikkat çekici ambalajı ve çocuklara göre 20gr.’lık porsiyonu sayesinde TOTO ile annelerin içi çok rahat. Bol sütlü Nestlé çikolatasıyla sağlıklı ve eğlenceli TOTO, yenilenerek şimdi sadece 1,25 TL’den satışa sunuluyor. Anneler, çocuklarını lezzetli ve güvenli bir şekilde mutlu etmenin iç rahatlığını şimdi TOTO ile yaşayacaklar. TOTO ile çocuklar her seferinde yeni oyuncaklar keşfetmenin heyecanını yaşarken, anneler de çocuklarını lezzetli ve güvenilir bir ürünle mutlu etmenin sevincine ortak oluyorlar.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.