Golf Maraşım’ın yeni reklam yüzü Vedat Milor

Golf Dondurma’nın sevilen markalarından Golf Maraşım’ın yeni reklamında ünlü gurme Vedat Milor rol aldı.

Türkiye endüstriyel dondurma pazarının önemli aktörlerinden Golf Dondurma, Maraşım’ın reklam filminde bu yıl gurme Vedat Milor’u oynattı. Sıcaktan bunalan Vedat Milor ve imdadına yetişen itfaiyeci keçilerin bulunduğu yeni reklam filminde, Golf Maraşım’da işin özünün bol keçi sütü olduğu mesajı Vedat Milor’un ağzından esprili bir dille anlatılıyor.

Gurme Vedat Milor’un rol aldığı yeni reklamın çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Reklam filminde; markette Golf Maraşım almakta olan Vedat Milor’u gören bir çiftin, onun yanına giderek “Neden Golf Maraşım?” sorusu ve hemen ardından Vedat Milor’un bu soruya yanıtıyla başlayan komedisi bol olaylar zincirinde, yöresel dondurmanın lezzetinin bol keçi sütünden geldiği vurgulanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.