Gıda işleme teknolojileri Foteg’de

Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı FOTEG İstanbul, 10. yılında da gıda sektörünün buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

HKF Fuarcılık’ın düzenlediği Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı FOTEG İstanbul, 1-4 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Salon 1-2’de bir kez daha sektör profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. 10. kez düzenlenecek olan FOTEG İstanbul, sektörün tüm profesyonellerini bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri, yenilikleri, fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı verecek.

Geniş katılımcı profili ile dikkat çeken fuara, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) de destek veriyor. Gıda işleme teknolojileri, gıda ambalajlama ve sistemleri, unlu mamul teknolojileri, gıda katkı maddeleri, gıda güvenliği ve hijyen fuarlarını aynı çatı  altında toplayan FOTEG İstanbul, 2011 yılında 192’si yerli olmak üzere, toplam 641 firmaya ev sahipliği yapmış ve 11 bin 836 profesyonel ziyaretçiyi  ağırlamıştı.

FOTEG İstanbul’un katılımcı profilini; gıda işleme teknolojileri, makina ve ekipmanları, gıda analiz sistemleri, gıda ambalajlama makinaları, gıda soğutma ve depolama sistemleri, renk ve boyama maddeleri, lifler, diyet ürünler, organik katkı maddeleri, un depolama ve taşıma sistemleri, hamur hazırlama makinaları, makarna üretim makinaları  ve ekipmanları, gıda güvenliği ve hijyen gibi alanlar oluşturuyor.

Fuar, 1-4 Mart 2012 tarihlerinde 10.00- 19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.