SETBİR’den Bakan Eker’e işbirliği ziyareti

SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tarım Bakanı Mehdi Eker’i ziyaret ederek bilgi birikimlerini Bakanlıkla paylaşmak istediklerini dile getirdiler.

SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz ile SETBİR Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, 16 Eylül’de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’i makamında ziyaret etti. SETBİR Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bakan Eker arasında geçen görüşmeden, bilgi birikimi paylaşımı ve işbirliği ortak kararı çıktı.

SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz, “SETBİR bünyesinde Süt, Et ve Hayvancılık sektörlerinin her biri için oluşturduğumuz ihtisas komisyonlarında sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde yaptığımız çalışmaları konsolide ederek bütünsel çözümler üretmeye, proje haline getirmeye çalışıyoruz. SETBİR olarak uzun yılların birikiminden gelen tecrübelerimizi, düşüncelerimizi, çalışmalarımızı paylaşmayı arzu ediyor, Bakanlığımızdan SETBİR’e görev vermesini rica ediyoruz” dedi. Ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Bakan Eker, kırmızı et üretiminde verim ve kalitenin artırılması çalışmalarında SETBİR’den destek beklediklerini dile getirirken Başkan Ilgaz da, bu konuda ciddi çalışmalar yaptıklarını, ayrıca haksız rekabetin önlenmesi ve kayıt dışı ile mücadele konusunda projelerinin olduğunu ifade etti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.