4. Uluslararası Gıda Kongresi başlıyor

4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi ile 3. SAFE Consortium Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 12-14 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkez’inde gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Gıda Enstitüsü’nün 2003 yılından beri 2 yılda bir düzenlediği Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi’nin 4.’sü ile 3. SAFE Consortium Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 12-14 Ekim’de İstanbul Kongre Merkez’inde gerçekleştirilecek.

 

Uluslararası alanda konusunda uzman 27 yabancı konuşmacının yer alacağı kongrenin temel amacı; son zamanlardaki önemli araştırma ve geliştirme alanlarına dikkat çekmek, gelecekte ilgi çekecek konuları belirlemek ve daha önceki kongrelerde sağlanan başarıları sürdürmek. Ayrıca 21. yüzyılda gıda, beslenme, sağlık ve özellikle gıda güvenliği ile ilgili alanlarda güncel bilimsel bilgilerin paylaşılması da amaçlanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.