Gıda-Tek ile yeni pazarları keşfedin

Avrasya Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Gıda-Tek, 22-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

İstanbul Gıda-Tek Fuarı, Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik; işleme, dolum, ambalaj ve pazarlama konularında yenilikçi çözümler üreten firmaları müşterileriyle buluşturuyor. Gıda sektörü Türkiye perakende pazarının yüzde 44’ünü, toplam ev tüketiminin ise yüzde 27’sini oluşturuyor.
Ziyaretçisinin yüzde 43’ünün gıda ve içecek üreticilerinin oluşturduğu İstanbul Gıda-Tek ve Avrasya Ambalaj Fuarları, katılımcılarına 90’ın üzerinde ülkeden gelen profesyonellerle yeni işbirlikleri kurma olanağı sağlıyor. Avrasya Ambalaj fuarıyla eşzamanlı olarak düzenlenen fuar, 22-25 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.