Bursa’da ziyaretçi rekoru

48 ülkeden 306 bin kişinin ziyaret ettiği BURTARIM Bursa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık fuarlarında bu yıl yine ziyaretçi rekoru kırıldı.

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından 12-16 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları bu yıl da sektörden beklediği ilgiyi gördü. 22 ülkeden 451 firma katılımında, 7 ayrı salondan toplam 75 bin metrekare alanda hazırlanan fuarları, 5 gün boyunca 48 ülkeden 305.726 kişi ziyaret etti. 78 ilden organize edilen 2 bine yakın otobüs ile sektör ilgililerinin ve profesyonellerin fuarda olması sağlandı.

Fuarlar ile eş zamanlı organize edilen Bursa Tarım Kongresi, 13-15 Ekim 2016 tarihlerinde Çekirge Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Fuarı 15 Ekim Cumartesi günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ziyaret ederek Milli Tarım Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları gelecek yıl 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.