Avrasya Ambalaj Fuarı Eylül’de

Tüyap Fuarcılığın Ambalaj Sanayicileri Derneği işbirliğiyle düzenlediği Avrasya Ambalaj Fuarı’nın 17’ncisi 15-18 Eylül 2011 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ambalaj sanayisinin en kapsamlı fuarı olarak görülen Avrasya Ambalaj 2011, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Katılımcı ve ziyaretçi sayılarında gösterdiği istikrarlı büyümesiyle, bölgesinin en büyük ve kapsamlı fuarı olma özelliği taşıyor. Profesyonel alıcı ve tedarikçileri bir araya getirecek Avrasya Ambalaj Fuarı’na bu yıl 40’ın üzerinde ülkeden 1200’ün üzerinde firma ve firma temsilcisinin katılımı, 40 binin üzerinde profesyonelin ziyareti bekleniyor. Fuar Gıda-Tek fuarıyla birlikte eş zamanlı olarak düzenleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.