Bu festivalde kahvaltılık gıdalar sergilenecek

5-8 Eylül 2019 tarihlerinde ilk kez Antalya’da gerçekleşecek Kahvaltılık Gıdalar Festivali (Brunchers Fest) ile beslenme kültürümüzde önemli bir yeri olan kahvaltılık ürünler sergilenecek.

Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan ve sağlığa faydaları uzmanlar tarafından da kanıtlanan kahvaltı öğününün nesiller boyu geleneksel örneklerinin çağdaş yaklaşımlar içinde sunulacağı BrunchersFest ile nihai tüketici, tedarikçi ve perakendeciler bir araya geliyor.

Kahvaltı kültürümüzün önemli örneklerinin yer alacağı etkinlik ile Türkiye’nin tüm yörelerinden birbirinden özel ürünleri Anfaş Expo Center’da tüketiciyle buluşuyor. Bayilik fırsatına da imkan sağlayacak olan organizasyonda tüketicinin yanı sıra hızlı tüketim kanalları, üst segment tedarikçiler, kahvaltı sunan kafeler, fırınlar, pastaneler ve bistroların da ürünlerini tüketici ile buluşturması hedefleniyor.

Eylül ayında kapılarını açmaya hazırlanan, yerli-yabancı çok sayıda ziyaretçiye hitap eden bu renkli organizasyon çeşitli atölye ve etkinliklerle unutulmaz bir kahvaltı festivali yaşatacak. Kahvaltı öğününün tüm örnekleri ve çeşitlerinin geniş bir yelpazede sunulacağı organizasyon ile 35 bin ziyaretçiye ulaşılması planlanıyor.

Küçük esnafın ticari döngüsünü yükseltmeyi ve ekonomiyi canlandırmayı amaçlayan Kahvaltılık Gıdalar Festivali Bruchers Fest ile nihai tüketici de uygun fiyatlı, taze, çeşitli marka kahvaltılık gıda ve tatlar ile buluşacak.

Festival, kahvaltılık gıdaların geleceğe taşınacağı bir festival platormu çatısında, perakende gıda sektörü için hareket ve kazanç oluşturmayı hedefleyen özel bir organizasyon olma niteliği taşıyor.

Festival ile ANFAŞ geleneksel gıdaların sergi adresi olma konusunda bir adım daha öne çıkmış olacak. Bu yıl ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezinde 10’uncusu gerçekleşecek olan YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı da 23-27 Ekim tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.