Animalia İstanbul Fuarı Şubat’ta

HKF Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla düzenlenen Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul’un 11.si, 20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Fuarda yerli firmaların yanı sıra Çin’den Almanya’ya dünyanın dört bir yanından yabancı katılımcı firmalar ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Küçük ve büyükbaş hayvancılık sektörünün lider isimlerini dört gün süreyle İstanbul’da buluşturacak fuara Orta Doğu, Türkî Cumhuriyetleri, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden yabancı ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor. Her yıl olduğu gibi 2014 senesinde de Animalia İstanbul Fuarı sırasında düzenlenen panel, seminer ve oturumlarla sektör paydaşları bilgilendirilecek ve hayvancılık sektörü ile ilgili konular ele anılacak. Fuarı Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı ve KOSGEB tarafından da destekleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.