Et Balık Kurumu süt tesisi kiralıyor

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü, Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü bünyesinde bulunan süt tesisini 15 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı.

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğüne ait Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü kampüsünde kurulu, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde ve yaklaşık 4 bin 3 metrekare, ayrık nizamda tek katlı fabrika binası ile tesiste bulunan süt ve yan ürünleri işleme makineleri kiraya verilecek. 12 Ağustos 2011 saat 14.00’te kapalı teklif usulü ile Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek ihale teklif sahiplerinin katılımıyla pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile sürdürülerek sonuçlandırılacak.

Aylık muhammen kira bedeli 30 bin lira olarak belirlenen ihalede istekliler, geçici teminat olarak en az 90 takvim günü süreli ve 180 bin lira tutarında teminat verecek. İhaleye katılmak isteyenler, 13 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu ve yaklaşık 4 bin 3 metrekare ayrık nizamda tek katlı fabrika binası için teklif verecekler. Kısmi olarak teklif verilmeyecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.