En beğenilen marka

“Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında 2014 yılında süt ve süt ürünleri sektörünün birincisi Sütaş oldu.

Her yıl Capital Dergisi için 1500 yöneticinin seçimi ile gerçekleşen araştırma, GFK Türkiye tarafından yapıldı. Araştırmada şirketler “bölge ekonomisine sağladıkları katkı”, “bilgi ve teknoloji yatırımları”, “güvenilir şirket olma” gibi kriterlerle değerlendirildi. 2014 Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Ödül töreninde konuşan Sütaş Genel Müdürü Serpil Veral, Sütaş’ın 40 yıldır yalnızca sütçülüğe odaklandığını ve bu süre içinde her gün tüketicilerin beğenisini yeniden kazanmak için çalıştıklarını söyledi.

Serpil Veral, “Süt ve süt ürünleri alanında en beğenilen şirket olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. 2013 yılını da başarıyla tamamladık. Son 8 yılda olduğu gibi 2013’te de sektörün büyümesinin üzerinde bir büyüme elde ettik. Süt ve süt ürünleri pazarı, değer bazında yüzde 10 büyürken Sütaş’ın büyümesi yüzde 16 oldu. Bu büyümenin ardında birçok neden var. Biz Sütaş’ta tüketicilerimizin isteklerini iyi anlamaya ve onların arzu ettikleri ürünleri üretmeye çalışarak 70 çeşit Sütaş ürününü 117 binin üzerinde satış noktasına ulaştırıyoruz. Amacımız sütün iyiliğini ve bereketini daha geniş bir coğrafyaya yaymak” dedi.

Serpil Veral sözlerine şöyle devam etti: Sütaş’a özgü entegre iş modelimizle faaliyet gösterdiğimiz bütün bölgelerde süt fabrikasının yanı sıra eğitim merkezi, uygulama çiftliği, damızlık yetiştirme çiftlikleri, yem fabrikası, geri kazanım ve enerji tesisleriyle faaliyet gösteriyoruz. Sektörün daha da ileri gitmesine destek olacak uluslararası üniversite işbirliklerine önem veriyor, kapılarımızı uygulamalı eğitimlerle üreticilerimize, öğrencilerimize ve girişimcilerimize açıyoruz” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.