Selection Mini’den üç yeni lezzet

Carte d’Or Selection Mini, ürün portföyüne üç yeni çeşit (Brownie Cazibesi, Çilek Mucizesi ve Karamel-Waffle Dansı) ekledi.

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or’un romantik anlara ithaf ettiği Selection Mini serisi, üç yeni lezzetle zenginleşerek büyümeye devam ediyor. Farklı damak tatlarına hitap eden Brownie Cazibesi, Çilek Mucizesi ve Karamel-Waffle Dansı ile romantik anlarda çiftlerin vazgeçilmezi olmayı hedefleyen Carte d’Or Selection Mini serisi, yeni ambalaj tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Carte d’Or Selection Mini serisi, benzersiz çeşitlerini iki kişilik şık dondurma paketlerinden tatmak isteyen çiftler için de farklı bir deneyim sunuyor. Selection Mini serisi, bu yıl yapılan üç yeni ürün lansmanıyla toplam 6 farklı çeşide ulaştı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.