Başbakandan ‘okul sütü’ talimatı

Başbakan Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e okullarda bedava süt dağıtılması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

AK Parti’nin düzenlediği ‘istişare ve değerlendirme’ toplantılarının 18’ncisi 14-17 Ekim tarihleri arasında Ankara Kızılcaham’da gerçekleştirildi. Kampta, ağırlıklı olarak yeni anayasa ve terör olayları gündeme geldi.

Kamptaki ilginç gelişmelerden biri de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın okullara bedava süt dağıtımı için talimat vermesiydi. Radikal Gazetesi’nin haberine göre, Başbakan Erdoğan, milletvekillerinin yanında Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’e “Okullara bedava süt dağıtılabilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
Kızılcahamam kampında Başbakan Erdoğan’ın gündemine keçiler de vardı. Başbakan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, “Keçilerle aran nasıl?” diye sordu. Eroğlu’nun bu soruya cevabı, “Aram çok iyi efendim. O kadar iyi ki onlar için yasa bile çıkardık” oldu. Başbakan’ın okul sütü talimatıyla ilgili yeni gelişmeleri sizlerle Süt Dünyası Dergisi’nde paylaşmayı sürdüreceğiz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.