Anfaş Food Product ev dışına odaklandı

Ev dışı tüketim sektörünü 2020 yılında da Antalya’da buluşturmaya hazırlanan Anfaş Food Product, 15-18 Ocak 2020 tarihlerinde Anfaş Expo Center’da gerçekleşecek.

Gıda ve içecek sektörünü Antalya’da dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ, FoodProduct Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı 15-18 Ocak 2020 tarihlerinde 27’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyük HORECA Fuarı için ETÜDER’in de desteğini alan ANFAŞ, ev dışı tüketim sektörünün paydaşları ile yurt içinden ve yurt dışından gelen otel yöneticilerini bir araya getirerek; aynı zamanda konaklama ve ağırlama sektörüne hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının satın alma yetkililerine de ulaşma imkanı sağlayacak.

FoodProduct fuarı ile eş zamanlı gereçekleşecek olan HotelEquipment Fuarı kapsamında “Otel Baristaları Derneği Latte Art Yarışması” kahve etkinliği düzenlenecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.