9-11 Haziran’da Animalia Fuarı’ndayız

Süt Dünyası Deergisi, 9-11 Haziran’da Animalia İstanbul 2011 Fuarı’nda… İstanbul Fuar Merkezi 11.Hall F12’deki standımızı ziyaret edenler, fuara özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanabilecekler. Tüm okurlarımızı ve sektör profesyonellerini bekliyoruz.

Hayvancılık ve süt endüstrisinin en özgün dergisi Süt Dünyası, Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul 2011’de okurlarıyla ve sektör profesyonelleriyle buluşuyor. ayvancılığın ve sütçülüğün bilgi kaynağı ve başucu yayını Süt Dünyası Dergisi’nin standını ziyaret ederek, yüzde 35 indirimli abonelik fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca eski sayıları da fuarda indirimli olarak temin edebilirsiniz.

Bilgi için Tel: 212 296 1701
Tarih: 9-11 Haziran 2011
Yer: İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy İstanbul
Stand: 11 Hall – F12 (Cafeteria yanı)

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.