Baltalı’dan keçi lor peyniri

Baltalı Gıda, yağ oranı oldukça düşük olan lor peyniri ile hafif ve sağlıklı bir öğün hazırlamak isteyenlere enfes bir lezzet sunuyor.

Yüzde yüz keçi sütü ve ürünlerini sofralara taşıyan Baltalı Gıda, sağlıklı bir öğün arayanlara Keçi Lor Peyniri üretimine başladı. Lor peynirinin vitamin ve mineraller açısından zengin bir besin olduğunu vurgulayan Baltalı Gıda Kurucusu Funda Özer Baltalı; “Lor peyniri diğer peynir türlerine göre daha az yağlı bir ürün. A vitamini, B2 vitamini, B12 vitamini, omega 3, omega 6, yağ asitleri, protein, kalsiyum, fosfor, selenyum ve çinko bulunan lor peyniri özellikle diyet yapanların ilk tercihi oluyor. Yüzde yüz keçi sütünden ürettiğimiz lor peynirlerimiz hem sindirim sistemini düzene sokuyor, hem de alerjik reaksiyonlara sebep olmuyor” dedi.

Sürülebilir kıvamda, sadece böreklik olarak kullanılmayan, kahvaltı sofralarının yanı sıra gün içi atıştırmalar için de ideal bir peynir olan Baltalı Lor Peyniri, yüzde yüz keçi sütünden üretiliyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan 300 gramlık paketler halinde satışa sunulan Baltalı Lor Peyniri, tüm zincir marketlerde, şarküteri ve bakkallarda bulabilirsiniz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.