Tio’dan keçi sütlü bisküvi

Tio, Türkiye’de çocuklara yönelik ürünlerde bir ilki gerçekleştirerek tümüyle doğal beslenen dağ keçilerinin enfes sütleri kullanılarak 125 gramlık ambalajlarda Tio Haydi – Keçi Sütlü Bisküviyi üretti.

Orta Anadolu’nun en kaliteli buğdaylarından üretilen un ile organik keçi sütünün mükemmel buluşması olan Tio Haydi – Keçi Sütlü Bisküvi, annelere, çocukları için çok sağlıklı ve besleyici bir ara öğün alternatifi sunuyor. Bu ürünle çocuklar eğlenerek beslenecek, para büyüklüğünde yuvarlak bisküvilerin üzerindeki sevimli keçi vinyetini yemek için can atacak…

Tio Haydi-Keçi Sütlü Bisküvi, haziran ayından itibaren zincir marketlerin raflarındaki yerini aldı. Tio şemsiye markasının ilk ürünü olma özelliğini taşıyan Tio Haydi’den sonra Tio Funny, Tio Dobi ve Tio Happy raflarda yerini alacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.