Tikveşli’den her kaşıkta kaymak keyfi

1943’ten beri aynı geleneksel yöntemlerle üretilen Altın Kaymaklı Tikveşli, yoğurdunun paketlerini yeniledi.

Hepsi bir kaşık yüksekliğinde olan yeni Tikveşli paketleri sayesinde artık her kaşıkta kaymak keyfi devam ediyor. Bu sayede sofrada kaymak kapma derdi sona  ererken, kaymak, artık yoğurtla birlikte bitiyor.

1943’ten bugüne geleneksel yöntemlerle usulüne uygun olarak üretilen ‘değişmeyen efsane lezzet’ Altın Kaymaklı Tikveşli yoğurdunun, Türkiye’de ilk defa gramajı büyüdükçe genişleyen paket boyutları sayesinde yoğurtla birlikte sofralara gelen kaymağın oranı da artıyor. Bu lezzetin keyfi ni herkes çıkartsın diye, şimdi Tikveşli’nin 175 gramlık deneme boyu sadece 1 lira.

Geleneksel yoğurt yapma yöntemine sadık kalınarak, yavaş yavaş mayalanan Tikveşli yoğurt, bu sayede efsanevi lezzetine ve üzerindeki yıllardır değişmeyen altın kaymağına kavuşuyor. Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt, geleneksel yoğurtlara özgü biçimde kısa bir raf ömrüne sahip olduğundan her zaman sofralara taptaze geliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.