Özsüt’ten yaza özel menüler

Sütlü tatlı üretiminde 74 yılı geride bırakan Özsüt, menüsünü senede iki defa yenileyerek tatlı tutkunlarını tazelik dolu tatlarla buluşturuyor.

Özsüt, yaz ve kış aylarında hazırladığı iki farklı menüyle tatlılarını mevsime özel hale getiriyor. Dalından koparılmış taze meyvelerin, günlük çiftlik sütüyle bir araya gelişinden oluşan tatlılar, içinde bulunulan mevsime özel hale getiriliyor. Özsüt’ün yaz menüsü, güneşin kendini iyice göstermeye başladığı günlerde tatlı tutkunlarıyla buluşuyor. Özenle hazırlanan ve doğal içerikleriyle dikkat çeken dondurmalı pastalar, meyveli tatlar, her sene yeni bir çeşidin eklendiği dondurmalar, serinleten kahveler… Bu ürünlerin her biri Özsüt’ün AR-GE ekibi tarafından belirlenerek ve yenilenerek tutkunlarının karşısına çıkıyor. Özsüt’ün yaz menüsü, doğallığı ve kalitesiyle tadanların bir daha unutmayacağı lezzetlerle dolu bir şölen haline geliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.