Te-Ta ekipmanları için kredi desteği

Üreticilerin TETA Teknik Tarım’dan alacakları ekipman için Denizbank uygun koşullarda kredi kullandıracak.

Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan ve Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen DenizBank, tarımsal üreticiye destek vermeye devam ediyor. DenizBank bu kapsamda tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen firmalarından TETA Teknik Tarım Hayvancılık ile işbirliği gerçekleştirdi. Üreticiler işbirliği kapsamında DenizBank’tan uygun koşullarda Tarımsal Ekipman Kredisi kullanarak TETA Teknik Tarım’dan ekipman alabilecekler.

Üreticinin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, TETA Teknik Tarım Hayvancılık ve Yem Sanayi ile önemli bir işbirliği yaptıklarını, üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Orhan, sözlerine şöyle devam etti: “Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.