Süt Ürünleri Tanıtım Grubu kuruluyor

İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Genel Kurulu’nda “Süt Ürünleri Tanıtım Grubu” kurulmasına karar verildi.

Bünyesinde su ürünleri, kanatlı ürünler, yumurta, süt ürünleri gibi birçok sektörü barındıran İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği’nin seçimli genel kurulu yapıldı. Ahmet Tuncay Sagun’un yeniden başkanlığa seçildi€i Genel Kurul’da süt sektöründen Rella Gıda ve Kaanlar Gıda da birlik yönetimine girdi.

Genel Kurulda, süt ürünlerinin daha aktif şekilde yurt dışında tanıtılması amacıyla ‘Süt Ürünleri Tanıtım Grubu’ kurulması önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Birlik bünyesindeki ‘Kanatlı Tanıtım Grubu’nun (KTG) başarılı işlere imza attığını hatırlatan Sagun, “Şimdi Süt Ürünleri Tanıtım Grubumuzun kurulmasına destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Birlik yönetiminde süt sektöründen temsilcilerin de yer alması sektör açısından avantaj olarak değerlendirildi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.