Süt Dünyası Seferihisar Koyun-Keçi Panayırında

Küçükbaş sektörü İzmir’de buluşuyor. İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından, küçükbaş hayvancılık sektörünün bölgesel etkinliği İzmir Koyun Keçi Panayırı 16-17 Nisan’da Seferihisar’da yapılıyor.

Süt Dünyası Dergisinin de stand açarak katılacağı etkinliğe birlik üyesi 6 bine yakın küçükbaş yetiştirici katılacak. Bu yıl ikincisisi gerçekleştirilecek olan etkinlik 4 Nisan’da Bergama, 9 Nisan’da Ödemiş “Süt Döküm Şenlikleri” ile başladı.

 

Türer Herkesi Panayıra Davet Ediyor

İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, “Üyelerimizin yoğun olarak yaşadığı Bergama ve Ödemiş ilçeleri ile çevre ilçelerde ki ekonominin en önemli kaynaklarından birisi olan yetiştiriciliği desteklemek ve teşviki arttırmak için bu yıl etkinlik alanlarımızı genişlettik. Sektörümüz ile ilgili tüm firmaları davet ederek, üreticilerimize ihtiyaç duydukları hizmet ve ürünlerle buluşturmak birincil hedefimiz.” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.