Animalia İstanbul tecrübesiyle öne çıkıyor

Türkiye’nin Hayvancılık Teknolojileri konusundaki en tecrübeli fuarı olan Animalia İstanbul 2013, 6-9 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor.

HKF Fuarcılık tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan fuarın Haziran ayında gerçekleşecek olmasına rağmen, fuarda satışların yüzde 67’sinin tamamlandığı bildirildi. Hem katılımcılarını hem de ziyaretçilerini memnun etmeyi amaçlayan Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul 2013 Fuarı, B2B uygulaması sayesinde katılımcıları ve ziyaretçiler arasında adeta bir köprü görevi üstleniyor. Fuar süresince önceden belirlenen zaman dilimleri içerisinde katılımcılar ile ziyaretçiler görüşmeler yaparak ticari faaliyetlerin gerçekleşmesine zemin hazırlayacak.

Hayvan sağlığında hijyene, hammadde üretiminden yem depolamaya, soğutma teknolojilerinden yönetim ve danışmanlık hizmetlerine kadar oldukça geniş bir katılımcı profi line sahip olan ANIMALIA İSTANBUL 2013; hayvancılık ekipman üreticileri ve distribütörleri, süt ve besi işletmeleri yöneticileri, hayvancılık sektörü girişimcileri, çiftçiler, hayvan yetiştiricileri ve ziraat işletmecileri gibi yaygın bir ziyaretçi profi line hitap ediyor.

Başta Ortadoğu, Balkanlar ve Türkî Cumhuriyetler olmak üzere çok sayıda yabancı ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Katılımcı firmalar tarafından düzenlenecek seminer ve panellerle daha da renklenecek olan Animalia İstanbul Fuarı, misyonunu bu yıl da yerine getirmeye hazırlanıyor. Fuar, KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası tarafından destekleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.