Soğuk zincire ‘kapı’ desteği

İtalyan PFI ve Con-imex ortaklığıya kurulan PFI Ortadoğu soğuk hava depo kapılarında iddialı.

Ürettiği soğuk oda kapılarını 50’den fazla ülkeye ihraç eden PFI, Con-imex ile ortak Adana’da Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretime başladı. Özellikle soğuk zincir gerektiren süt, et ve gıda fabrikalarının soğuk hava depoları için üretilen kapılar bölge ülkelerine (Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetleri vb.) ihraç ediliyor.

PFI Ortadoğu’nun ürettiği soğuk oda kapıları; büyük endüstriyel sürgülü kapılardan menteşeli ticari kapılara, monoray et geçişli kapılardan uzun süre muhafaza sağlayan kontrol atmosferli kapılara kadar çeşitlilik gösteriyor. Kapı çeşitleri ve aksesuarları tarım sanayinden, endüstriyel kullanım alanlarına, meyve-sebze depolarından, süthane, balık işleme tesisleri, et tesisleri, lojistik depoları ve flora odalarına kadar depolama gerektiren birçok farklı yapılarda kullanılıyor.
Ürünlerinin çoğunlukta süt, et ve gıda üretim ve depolama sahalarında kullanıldığını dile getiren PFI Ortadoğu Genel Müdürü Buğra Alp Buldur şunları söyledi: “Ürünlerimizin tamamında inorganik ve antibakteriyel malzeme kullanıyoruz. Güçlendirilmiş plastik, paslanmaz saclar, pvc kaplı ve galvanizli saclar… Bakteri oluşumuna müsait ahşap malzemeler ile paslanabilecek galvanizlenmemiş sac ve profili kullanmıyoruz. Artan tüketici bilinci ile ürünlerimiz özellikle süt ve et üreticilerinin üretim sahalarında ve yeni yatırımlarında büyük ilgi görüyor.”
PFI Ortadoğu, soğuk hava depo komponentleriyle ilgili yeni ürünleri de piyasaya sunmak için pazar çalışmalarını sürdürüyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.