Sektör BURTARIM’da buluştu

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından 26-30 Eylül’de Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Düzenlendiği ilk yıldan itibaren büyüyen fuarlara 29 ülkeden 603 firma katıldı. 8 ayrı salon ve 30 bin m2 açık sergileme alanıyla toplam 70 bin m2 alanda hazırlanan, Uluslararası Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, ziyarete açık olduğu 5 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından 43 ülkeden toplam 218 bin 567 kişi tarafından ziyaret edildi.

Süt Dünyası Dergisinin de katıldığı, tarım ve hayvancılık sektöründeki son gelişmeleri ve yenilikleri sunan fuarlarda ülkemizin ve dünyanın en önemli üretici ve ithalatçı firmaları yer aldı. 77 ilden organize edilen 1500’e yakın otobüs ile gelen ilgililere ve profesyonellere ev sahipliği yaparak, oluşturduğu büyük sektör platformu ile çiftçilerin ve mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar, hayvancılık ekipmanları alım satımı yapan kurum yetkililerinin fuar katılımcısı firmalar ile iş bağlantısı kurmaları sağlandı.

Fuar bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Bursa Tarım Kongresi”, 27-28 -29 Eylül tarihlerinde fuaye alanındaki Çekirge Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.