Pınar’dan organik beyaz peynir

Pınar organik ürün ailesine yeni bir ürün daha ekledi. Pınar Organik Beyaz Peynir, organik sütten gelen enfes lezzetiyle, organik ürün tercih edenlerin beyaz peynirde yeni favorisi olacak.

Pınar Süt Ürünleri, organik ürün çeşidini genişletiyor. Pınar Organik Süt ve Pınar Organik Yoğurt’tan sonra Pınar Organik Beyaz Peynir de market raflarındaki yerini aldı. 400 gramlık paketlerde tüketiciler ile buluşan Pınar Organik Beyaz Peynir, organik ürün tercih edenlerin kahvaltı sofralarının yeni bir alternatifi olacak.

Pınar Organik Beyaz Peynir, doğal, stressiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlanmış, organik yemlerle beslenen ineklerden temin edilen Pınar Organik Süt’ten üretiliyor. Üretiminden market rafına kadar Gıda Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Organik Tarımın Esasları ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilerek tüm üretim süreçleri sertifikalandırılıyor. 400 gramlık ambalajlarda satılan Pınar Organik Beyaz Peynir’in tavsiye  edilen satış fiyatı 8,95 TL.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.