Okul kantininde süt ilgi görmüyor

Öğrencilerin okul kantinlerinde satılan meyve, süt ve yoğurt gibi ürünleri tercih etmemeleri nedeniyle, işletmeciler bu ürünleri satıştan kaldırıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçen yıl gönderilen yazıyla okul kantinlerinde obeziteye sebep olan kızartma, cips, gazlı içecekler gibi ürünlerin satışının caydırılması amaçlanmış, okul kantinlerinde meyve, süt, yoğurt, ayran, taze sıkılmış meyve suyu gibi ürünler satışa sunulmuştu. Ancak öğrencilerin sağlıklı ürünleri tercih etmemesi sebebiyle kantinciler bu ürünleri bu eğitim yılında raftan kaldırmaya başladılar.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.