Kaya Çiftliği’nin yeni hedefi dış pazarlar

21 ildeki 109 mağazasıyla tüketicilere aracısız ulaşan Kaya Çiftliği, iç pazarda yakaladığı başarıyı yurt dışına taşımayı hedefliyor.

Kahvaltı market zinciri ve süt ürünleri üreticisi Kaya Çiftliği, 2020’nin ilk yarısında yüzde 40’a varan oranda büyüme gerçekleştirdi. Özellikle peynir çeşitlerinde yakaladığı başarıyla adından söz ettirerek marka haline gelen Kaya Çiftliği, iç pazarda yakaladığı başarıyı sınır ötesine taşımayı hedefliyor.

Bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 40’a varan oranda büyüme gerçekleştiren Kaya Çiftliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Kaya, şimdi en önemli hedeflerinin bu başarıyı yeni pazarlara taşıyarak Türk kahvaltısını dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. İhracattaki ilk adımlarını Orta Doğu’ya açılarak atan Kaya Çiftliği, Kuveyt’in ardından Dubai’ye açılmaya hazırlanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.