Muratbey’den sürülebilir beyaz peynir

Muratbey, yeni ürünü, “Sürmeli” beyaz peynir ile farklı bir beyaz peynir seçeneği sunuyor.

Muratbey’in yeni ürünü “Sürmeli” beyaz peynir ile peynir severler, isterlerse peynirlerini ekmeklerine sürecek, isterlerse dilimleyecek ya da küp küp doğrayıp farklı sunumlar gerçekleştirebilecekler. 500 ve 800 gramlık iki farklı sunum alternatifiyle marketlerde yerini alan Sürmeli beyaz peynir, kahvaltı sofralarını renklendirmekte zorlanan annelere de çeşitli sunumlar yapabilme imkanı verecek ve çocuklarına peyniri sevdirmelerinde yardımcı olacak.

12 ülkeye inovatif peynir satıyor

Yarım yüzyılı aşkın geçmişe sahip Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye’deki gelişimine yön veren sayılı fi rmalar arasında yer alıyor. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey, günde 700 ton süt işleyerek Türkiye çapında 7 bini aşkın noktaya ulaştırılıyor. Ar-ge’ye önem veren ve inovatif süt ürünleri ile katma değeri yüksek ürünler geliştiren Muratbey, dünya pazarlarına inovatif ürünler sunuyor. ABD, Suudi Arabistan, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, KKTC, Mısır, Türkmenistan, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün gibi birçok ülkeye ihracat da yapan Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer alıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.