Muharrem Yılmaz’a teşekkür ziyareti

Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Bursa’nın 2009 yılı gelir vergisi rekortmeni Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’a teşekkür ziyareti yaptı.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Bursa’nın 2009 yılı gelir vergisi rekortmeni olması dolayısıyla Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ı ziyaret etti. Sütaş Karacabey tesislerini beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Saydam, sektördeki başarılarından ve toplumsal duyarlılığından dolayı Yılmaz’ı kutladı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, 2009 Yılı Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Rekortmenleri arasında kişisel gelir vergisi tahakkukunda 1.754.872 TL ile birinci oldu.

Daha önce 2005 ve 2007 yıllarında da 1. Sırada, 2009 Yılı Kurumlar Vergisi Bursa Rekortmenleri listesinde ise Sütaş 3. sırada yer aldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Sütaş’ın kuruluşunun 35. yılında Bursa rekortmeni olmasının ayrı bir anlamı olduğunu söyledi. Yılmaz, “Süt ve süt ürünleri sektörünün lider şirketi olarak toplumumuza karşı yükümlülüklerimizi yerimize getirmek
öncelikli görevimiz. Bugün, kurumum ve şahsım adına taçlandırıldığımız bir andır” dedi. 23 Ekim’de yapılan ziyarette, AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ve Belediye Başkanı Ergün Koç ile Sütaş yönetim kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.